FAQ

Waar vind je Zoë & Zita?

Je vindt onze winkel: Bergstraat 101, 2220 Heist op den Berg.

We zitten midden in de levendige winkelstraat van Heist-op-den-Berg. Je kan er vlot parkeren op de parking van het cultuurplein (https://www.zwaneberg.be/praktisch/parkeren)

Je kan makkelijk lunchen in leuke gelegenheden vlakbij onze winkel.

Moet ik een afspraak maken om langs te komen?

Je kan gewoon tijdens de openingstijden bij ons binnen lopen zonder afspraak en je mag zonder verplichting alles passen. Indien je in alle rust of buiten de openingsuren wil passen met een groepje bruidsmeisjes, familie of vriendinnen, dan is onze privé shopping misschien iets voor jou!

Is het mogelijk een jurk te reserveren?

Heb je een leuke jurk gezien op onze website, Instagram of Facebook?

Je kan telefonisch een jurk reserveren voor 24 uur. Hou de naam van de jurk bij de hand, dan weet de verkoopster snel over welke jurk het gaat.

Als je een jurk hebt gepast in onze winkel en je wilt bedenktijd kunnen we de jurk ook 24 uur voor je reserveren.

Hoe kan ik informatie inwinnen over de jurk?

Je kan een mail sturen naar mailto:info@zoezita.be of je kan een berichtje sturen via Messenger. Vergeet de naam van de jurk niet te vermelden.

Je kan vragen stellen over borstomtrek, lengte van de jurk, afmetingen taille, … .

Mag ik alles passen?

Je kan alles passen. We vragen je wel zorgvuldig met de jurken om te gaan en deze na het passen weer netjes op de hanger te hangen. De stoffen die voor veel jurken gebruikt worden, zijn verfijnd en vaak kwetsbaar. Je mag maximum 3 jurken meenemen in je paskamer.

Doen jullie ook retouches?

We kunnen je rechtstreeks doorverwijzen naar een door ons geselecteerde retoucheuse die goed is in haar vak. We vinden rechtstreekse communicatie met de retoucheuse belangrijk. Je wint extra tijd en service.

Kan ik ook familie en vriendinnen meenemen?

We hebben een leuke zithoek waarin je familie of vriendinnen kunnen wachten. Ze kunnen helpen kiezen en je bewonderen in je prachtige jurk.

Hebben jullie evenveel op de website als in de winkel?

Het assortiment wisselt zeer snel, het aanbod in de winkel is veel uitgebreider dan op de website. Een feestjurk kom je best passen in de winkel. Online is dit moeilijker in te schatten.

In onze winkel hebben we ook handtasjes, schoenen, juwelen, corrigerend ondergoed, … .

Het juiste ondergoed tijdens het passen

Iets heel belangrijk voor tijdens het passen is je ondergoed. Je kan je een beter beeld vormen indien je al het juiste ondergoed draagt. Dat is een naadloze onderbroek (nude) en eventueel een strapless bh.

Kan ik ook een jurk bijbestellen indien deze niet meer voorradig is?

Meestal komen de jurken geen 2 maal in ons assortiment, soms per uitzondering. U kan altijd informeren met de naam en de maat van de jurk: info@zoezita.be. Er komen zeer regelmatig nieuwe leveringen met nieuwe modellen.

Make up

We raden je af om veel make-up te dragen tijdens je pasbeurt. Je maakt nogal snel vlekken met make-up, vraag eventueel een beschermingsdoekje.

Hoe tailleren de jurken van Zoë & Zita?

Uit ervaring weten we dat onze kledingstukken klein tailleren. Als je twijfelt, neem dan contact op met de klantendienst: info@zoezita.be. Je kan natuurlijk ook onze fysieke winkel bezoeken voor meer advies. Hou de naam van de jurk bij de hand, dan weet de verkoopster snel over welke jurk het gaat.

Wat is de betekenis van de maat TU

TU is een afkorting van Taille Unique, 1 maat voor iedereen. Dit kledingstuk heeft meestal veel stretch of heeft een ruime pasvorm. Dit kan van maat 38 tot maat 42.

Wat is de betekenis van de maat TU+?

TU+ is een afkorting van Taille Unique plussize, 1 maat in plussize. Dit kledingstuk heeft meestal veel stretch of heeft een ruime pasvorm. Dit kan van maat 44 tot maat 50.

Kan ik mijn jurk ruilen die ik in de winkel heb gekocht?

Jurken die gepast zijn in de winkel kunnen niet geruild worden. De stoffen die voor veel jurken gebruikt worden zijn verfijnd en vaak kwetsbaar.

Indien u bedenktijd nodig heeft na het passen van de jurk, bieden wij u de mogelijkheid om deze gedurende 24 uur te reserveren. (max. 2 stuks)

Indien je door omstandigheden de jurk niet kan passen, bespreek dit dan eerst met onze verkoopster.