bruidsmeisjes gooien boeket in de lucht

Bruidsmeisjes,

Vanaf heden zijn er geen priveshoppings meer.

Bij ons kan je gewoon langskomen zonder afspraak 😊 We hebben 18 paskamers.

Tip: Vertrek niet onvoorbereid naar onze winkel. Bekijk op voorhand onze website. Maak foto’s van je favoriete items. Op onze website vind je een deel van onze collectie. Je kan hier ook je maat checken. In onze winkel is het aanbod groter dan op de website. Op is echt op. Heb je iets moois gezien? Wees er dan snel bij! Wekelijks verkopen er modellen uit en zijn er weer nieuwe. Zijn jullie met een groepje bruidsmeisjes bespreek de kleur op voorhand.

Eenmaal aangekomen in onze winkel? Neem maximum 4 jurken mee naar je paskamer. Pas zonder schoenen om de jurken niet te beschadigen. Hang nadien de jurken die niet passen, terug aan de terughangzone. Je kan nadien terug 4 jurken meenemen. 

Op zaterdag kan het heel druk zijn en soms kunnen er wachtrijen ontstaan. Mogen we dan ook vragen de begeleider tot de paskamerzone te beperken tot 1 persoon.

Vind je je maat niet, check dan zeker ook het terughangrek aan de paskamers. Door de grote drukte duurt het vaak wat langer tot alle items weer op de juiste plaats hangen. Misschien hangt jouw jurk daar wel tussen te schitteren.

Heb je advies nodig, vraag dit gerust onze verkoopsters. Blijf je twijfelen? Reserveer de jurk dan voor 24 uur want onze avondjurken kan je niet ruilen.

Tip: Houd je niet van grote drukte, kom dan op een weekdag. Dinsdag en donderdag is het meestal iets rustiger.

 

Privé shopping aanvragen

[bookly-form category_id=”-1″ service_id=”1″ staff_member_id=”1″ show_number_of_persons=”1″ hide=”categories,services,staff_members,time_range”]