VRAAG EN ANTWOORD

Waar vind je Zoë & Zita?

Je vindt onze winkel: Bergstraat 101, 2220 Heist op den Berg.We zitten midden in de levendige winkelstraat van Heist-op-den-Berg. Je kan er vlot parkeren op de parking van het cultuurplein (https://www.zwaneberg.be/praktisch/parkeren)Je kan makkelijk lunchen in leuke gelegenheden vlakbij onze winkel.

Welke zijn jullie openingsuren?

Onze openingsuren:Zondag – maandag en feestdagen gesloten

Dinsdag – zaterdag: 10:00u – 18:00u, zonder afspraak

Moet ik een afspraak maken om langs te komen?

Je kan gewoon tijdens de openingstijden bij ons binnen lopen zonder afspraak en je mag zonder verplichting alles passen.

Is het mogelijk een jurk te reserveren?

Heb je een leuke jurk gezien op onze website, Instagram of Facebook?

  • Kom je van ver? Je kan je jurk reserveren door deze online te betalen. Afhalen in de winkel aanklikken. Je hebt dan 14 kalenderdagen tijd om deze jurk te komen passen. Zo ben je zeker dat je favoriete jurk beschikbaar is. Past hij niet, kan je een andere jurk kiezen of betalen we je met de glimlach je geld terug.
  • Als je een jurk hebt gepast in onze winkel en je wilt bedenktijd kunnen we de jurk ook 24 uur voor je reserveren.
Hoe kan ik informatie inwinnen over de jurk?

Je kan ons contactformulier invullen of je kan een berichtje sturen via Messenger. Wij proberen steeds diezelfde dag nog te antwoorden.Vergeet zeker de naam van de jurk niet te vermelden..

Mag ik alles passen?

Je kan alles passen zonder schoenen. We vragen je zorgvuldig met de jurken om te gaan en deze na het passen weer netjes op de hanger te hangen. De stoffen die voor veel jurken gebruikt worden, zijn verfijnd en vaak kwetsbaar. Je mag maximum 5 jurken meenemen in je paskamer. Je kan nadien nog altijd extra jurken passen.

Doen jullie ook retouches?

We kunnen je rechtstreeks doorverwijzen naar een door ons geselecteerde retoucheuse die goed is in haar vak. We vinden rechtstreekse communicatie met de retoucheuse belangrijk. Je wint extra tijd en service.

Kan ik ook familie en vriendinnen meenemen?

We hebben een leuke zithoek waarin je familie of vriendinnen kunnen wachten. Ze kunnen helpen kiezen en je bewonderen in je prachtige jurk.

Hebben jullie evenveel op de website als in de winkel?

Het assortiment wisselt zeer snel. Het aanbod in de winkel is veel uitgebreider dan op de website. Een feestjurk kom je best passen in de winkel.In onze winkel hebben we ook handtasjes, schoenen, juwelen, plakbh’s,..

Het juiste ondergoed tijdens het passen

Iets heel belangrijk voor tijdens het passen is je ondergoed. Je kan je een beter beeld vormen indien je al het juiste ondergoed draagt. Dat is een naadloze onderbroek (nude) en eventueel een strapless bh.

Kan ik ook een jurk bijbestellen indien deze niet meer voorradig is?

Meestal komen de jurken geen 2 maal in ons assortiment, soms per uitzondering. Maandelijks verkopen er jurken uit en zijn er weer nieuwe.

Indien je graag op de hoogte wordt gehouden indien een jurk opnieuw binnenkomt kan je op de website de maat aanduiden en verwittig mij aanklikken.

U kan altijd via ons contactformulier informeren met de naam en de maat van de jurk. 

Make up

We raden je af om veel make-up te dragen tijdens je pasbeurt. Je maakt nogal snel vlekken met make-up.

Hoe tailleren de jurken van Zoë & Zita?

Uit ervaring weten we dat onze kledingstukken klein tailleren. Als je twijfelt, neem dan contact op met de klantendienst via ons contactformulier. Je kan best onze fysieke winkel bezoeken voor meer advies. Hou de naam van de jurk of een foto bij de hand, dan weet de verkoopster snel over welke jurk het gaat.

Wat is de betekenis van de maat TU

TU is een afkorting van Taille Unique, 1 maat voor iedereen. Dit kledingstuk heeft meestal veel stretch of heeft een ruime pasvorm. Dit kan van maat 38 tot maat 42.

Wat is de betekenis van de maat TU+?

TU+ is een afkorting van Taille Unique plussize, 1 maat in plussize. Dit kledingstuk heeft meestal veel stretch of heeft een ruime pasvorm. Dit kan van maat 44 tot maat 50.

Kan ik mijn jurk ruilen die ik in de winkel heb gekocht?

Jurken die gepast zijn in de winkel kunnen niet geruild worden. De stoffen die voor veel jurken gebruikt worden zijn verfijnd en vaak kwetsbaar. Controleer je jurk voor je afrekent.Indien u bedenktijd nodig heeft na het passen van de jurk, bieden wij u de mogelijkheid om deze gedurende 24 uur te reserveren. (max. 2 stuks)Indien je door omstandigheden de jurk niet kan passen, bespreek dit dan eerst met onze verkoopster.

Heb je een klacht of suggestie?

Heb je een suggestie,  klacht of een positieve boodschap voor één van onze medewerkers? Alle feedback is welkom!Je kan ons contactformulier invullen en schrijf je ervaring neer.