VRAAG EN ANTWOORD

Waar vind je Zoë & Zita?

Je vindt onze winkel met avondjurken en cocktailjurken: Bergstraat 101, 2220 Heist-op-den-Berg. Je kan de items vinden op onze webshop onder de rubriek feestjurken.

Momenteel hebben we ook een casual/casual chic shop: Bergstraat 143A, 2220 Heist-op-den-Berg. Je kan de items vinden op onze webshop onder de rubriek casual en casual chic.

We zitten midden in de levendige winkelstraat van Heist-op-den-Berg. Je kan er vlot parkeren op de parking van het cultuurplein (https://www.zwaneberg.be/praktisch/parkeren) Je kan makkelijk lunchen in leuke gelegenheden vlakbij onze winkel.

Dinsdag – zaterdag: 10:00u – 18:00u, zonder afspraak

Onze casual chic store is gesloten tussen 12u en 13u, uitgezonderd zaterdag.

Zondag – maandag en feestdagen gesloten

Nee, je kan gewoon tijdens de openingstijden bij ons binnen lopen zonder afspraak en je mag zonder verplichting passen. We hebben 18 paskamers.

Op zaterdag kan het heel druk zijn en kunnen er wachtrijen ontstaan. Mogen we dan ook vragen de begeleider tot de paskamerzone te beperken tot 1 persoon. Houd je niet van drukte, kom dan tijdens een weekdag. Op dinsdag en donderdag is het meestal iets rustiger.

Heb je een leuke jurk gezien op onze website, Instagram of Facebook?

  • Kom je van ver? Je kan je jurk reserveren door deze online te betalen. Afhalen in de winkel aanklikken. Je hebt dan 14 kalenderdagen tijd om deze jurk te komen passen. Zo ben je zeker dat je favoriete jurk beschikbaar is. Past hij niet, kan je een andere jurk kiezen of betalen we je met de glimlach je geld terug.

Je kan ons contactformulier invullen of je kan een berichtje sturen via Messenger. Wij proberen steeds diezelfde dag nog te antwoorden.Vergeet zeker de naam van de jurk niet te vermelden..

Je kan alles passen zonder schoenen. We vragen je zorgvuldig met de jurken om te gaan en deze na het passen weer netjes op de hanger te hangen. De stoffen die voor veel jurken gebruikt worden, zijn verfijnd en vaak kwetsbaar. Je mag maximum 4 jurken meenemen in je paskamer. Je kan nadien nog altijd extra jurken passen.

We kunnen je rechtstreeks doorverwijzen naar een door ons geselecteerde retoucheuse die goed is in haar vak. We vinden rechtstreekse communicatie met de retoucheuse belangrijk. Je wint extra tijd en service.

We hebben een leuke zithoek waarin je familie of vriendinnen kunnen wachten. Ze kunnen helpen kiezen en je bewonderen in je prachtige jurk.

Mogen we je vragen op zaterdag je begeleider te beperken tot 1 persoon.

Het assortiment wisselt zeer snel. Het aanbod in de winkel is veel uitgebreider dan op de website. Een feestjurk kom je best passen in de winkel.In onze winkel hebben we ook handtasjes, schoenen, juwelen, plakbh’s,..

Iets heel belangrijk voor tijdens het passen is je ondergoed. Je kan je een beter beeld vormen indien je al het juiste ondergoed draagt. Dat is een naadloze onderbroek (nude) en eventueel een strapless bh.

Meestal komen de jurken geen 2 maal in ons assortiment, soms per uitzondering. Wekelijks verkopen er jurken uit en zijn er weer nieuwe. Heb je iets moois gezien? Wees er dan snel bij want op is echt op.

Indien je graag op de hoogte wordt gehouden indien een jurk toch misschien opnieuw binnenkomt kan je op de website de maat aanduiden en verwittig mij aanklikken.

U kan altijd via ons contactformulier informeren met de naam en de maat van de jurk. 

We vragen om geen make-up te dragen tijdens je pasbeurt. Je maakt nogal snel vlekken met make-up.

Uit ervaring weten we dat onze kledingstukken klein tailleren. Als je twijfelt, neem dan contact op met de klantendienst via ons contactformulier. Je kan best onze fysieke winkel bezoeken voor meer advies. Hou de naam van de jurk of een foto bij de hand, dan weet de verkoopster snel over welke jurk het gaat.

TU is een afkorting van Taille Unique, 1 maat voor iedereen. Dit kledingstuk heeft meestal veel stretch of heeft een ruime pasvorm. Dit kan van maat 38 tot maat 42.

TU+ is een afkorting van Taille Unique plussize, 1 maat in plussize. Dit kledingstuk heeft meestal veel stretch of heeft een ruime pasvorm. Dit kan van maat 44 tot maat 50.

Jurken die gepast zijn in de winkel kunnen niet geruild worden. Je hebt alle tijd gehad om te kiezen en om uitgebreid te passen. De stoffen die voor veel jurken gebruikt worden zijn verfijnd en vaak kwetsbaar. Controleer je jurk voor je afrekent. Retourrecht geldt alleen voor webshops waar je het item niet tevoren hebt kunnen zien of passen. 

Heb je een suggestie,  klacht of een positieve boodschap voor één van onze medewerkers? Alle feedback is welkom!Je kan ons contactformulier invullen en schrijf je ervaring neer.