Welkom bij Zoë & Zita, jouw ultieme bestemming voor stijlvolle avondjurken en prachtige bruidsmeisjesjurken. Wij zijn er trots op om vrouwen te kunnen helpen om hun perfecte jurk te vinden voor elke speciale gelegenheid.

Ons verhaal

Ons bedrijf is opgericht in 2018, een team van 4 met 1 passie: jurken 😍
Met een gedeelde visie en toewijding aan het bieden van een ongeëvenaarde winkelervaring, besloten we onze krachten te bundelen om een boetiek te creëren die elke vrouw helpt zich zelfverzekerd en prachtig te voelen op haar ‘speciale dag’.

Onze missie

Bij Zoë & Zita is het onze missie om vrouwen te begeleiden bij het vinden van de perfecte jurk die hun persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. We begrijpen dat elke vrouw uniek is en streven ernaar om een breed scala aan jurken aan te bieden van diverse merken die zowel modieus als flatterend zijn. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld met aandacht voor detail, comfort en duurzaamheid, zodat elke vrouw zich speciaal voelt in haar jurk, ongeacht het merk. Vrouwen met ‘een maatje meer’ kunnen zeker ook bij ons een elegante jurk vinden.

Met onze collectie jurken bieden wij het beste van twee werelden: mooie jurken aan betaalbare prijzen

Diversiteit 

We hebben een enorm aantal avondjurken, bruidsmeisjesjurken, cocktailjurken op huisnummer 101. Je hoeft bij ons geen afspraak te maken om een leuke feestjurk te passen, kom gewoon eens langs in onze winkel te Heist-op-den-Berg. We hebben nu 18 paskamers!

Casual, casual chic jurken & jumpsuits vind je op huisnummer 143A.

Voor vragen raden we jullie aan om onze veelgestelde vragen pagina eens te bezoeken, indien uw vraag hier niet door beantwoord is kan u ons contacteren via ons contactformulier.