Zoë vrouw van 19 jaar.

Ik studeerde mode en creatie. Mode en zelf ook ontwerpen is mijn passie. Ik selecteer mee de mooiste feestjurken, dagjurken en jumpsuits. Ik volg de nieuwste trends nauwkeurig op. Hoeveel meisjes en dames zijn er niet die minder goed passen in een standaardmaat of een beperking hebben. Ik kan de jurken aanpassen of voor jou eentje op maat maken. Het is helemaal super dat ik nu met deze shop een stap kan zetten naar een succesvolle toekomst in de mode. Wij staan altijd open voor suggesties!

Mijn eigen label zal Zoe K noemen.

Zita vrouw van 52 jaar,

Ik hou van mode en zoek vooral jurken uit die comfortabel zijn. Kwaliteit, pasvorm en prijs zijn allemaal belangrijk voor me. Ik heb jaren ervaring in de verkoop van kleding en schoenen. Ik had samen met mijn plusdochter de droom om zelf een eigen kledingzaak te starten.

Wij zijn heel blij met al onze nieuwe klanten! Wij hopen jullie persoonlijk te mogen begroeten in ons boetiekje in Heist op den Berg, waar klanten koning zijn.

Ingrid Aertgeerts
CEO / Oprichter

 

Zoë Kerschaever
Verkoop / Ontwerp

Mode is mijn passie …