Welke outfits je mee op je rondreis door Canada?

Het is eindelijk zo ver! Je kunt je koffer gaan inpakken voor je droomvakantie naar Canada. Wat heerlijk! Het inpakken van je koffer is en blijft een uitdaging, want wat heb je nou echt nodig als je op rondreis door Canada gaat? Hoe vaak gebeurt het dat je je koffer inpakt en dan tot de conclusie komt dat je helemaal niet de juiste dingen bij je hebt. Super vervelend, toch? Maar geen zorgen! In deze blog delen we alle essentials die niet mogen ontbreken uit je koffer als je op reis gaat.

Laagjes, laagjes en nog eens laagjes

Canada reizen zijn net zo leuk als onvoorspelbaar, het weer kan best weleens omslaan en dan is het wel zo fijn als je geen kou hoeft te leiden. Maar als het zonnetje ineens begint te schijnen dan kan het ook heel snel heel warm zijn. Dan wil je net de mogelijkheid hebben om je jas uit te doen. Laagjes zijn hier de sleutel tot succes. Voor deze speciale reis is een casual chic garderobe de perfecte keuze. Je wilt setjes hebben die je kunt gebruiken voor een avondje uit, maar ook voor een dagje shoppen. Denk dus na over je outfits tijdens het inpakken en stel alvast wat leuke outfits samen als je aan het inpakken bent. Dan weet je zeker dat je geen stress krijgt als het tijd is om je klaar te maken.

Waterdichte kleding en schoenen

In Canada kan best weleens wat regen vallen, daar wil je natuurlijk op voorbereid zijn. Zorg dus dat je ook een fijne waterdichte jas bij je hebt en wat lekkere truien voor als het afkoelt. Als je een avondje uit gaat dan kan een spijkerbroek met een blousje en een leuke jas de perfecte outfit zijn voor jou. Maar een jurkje met een lekker warme panty kan ook prima! Je kunt het helemaal zelf bepalen als je aan het inpakken bent. En als je nog wat tijd over hebt dan kunnen die outfits ook mee reizen naar Verenigde Staten.

Canada: een winterwonderland

Als je in de winter naar Canada reist, dan staat er heel veel moois op je te wachten. Dit land is ontzettend mooi in het winterseizoen. Hier voelt het echt als winter, waardoor je heerlijk kunt genieten van de natuur en de sneeuw. Je kunt hier ook de piste op om te skiën, maar dan is het natuurlijk wel hartstikke belangrijk dat je genoeg warme kleding meeneemt. Het kan namelijk heel koud worden in Canada. Winters weer vraagt natuurlijk om een winterse look! Neem dus vooral die leuke gebreide truien mee, je favoriete muts en wanten en die lekkere winterjas. Zo ga je stijlvol, chique en comfy op reis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk dat je bij ons komt shoppen!

Vul hieronder je e-mail adres in om je winkelmandje te bewaren. Zo ben je zeker dat je je favoriete items nog terugvindt als je onze website zou verlaten.

Cookieconsentbanner door Real Cookie Banner