Trouwen in tijden van Corona, het is niet zo simpel.

In deze deze tijd kan trouwen ook heel bijzonder en sfeervol zijn.

Heb je je huwelijk al een aantal keren uitgesteld? Ga je er nu toch echt voor gaan? Je kan trouwen in de kerk, in het bos, op het strand, in de tuin, eender waar je maar kan bedenken. Voorzie alvast een fotograaf en organiseer een ‘Zoom bruiloft’. Zo bijzonder!

Stuur de mensen die er niet bij kunnen zijn jouw “virtuele bruiloft”! Jullie kunnen een live stream voorzien zodat er tijdens de ceremonie of in het gemeentehuis ‘live’ meegekeken kan worden. Het is toch altijd speciaal: het ja-woord, de handtekening zetten, de jurk, de bruidsmeisjes💕.

Probeer er alsnog op een ludieke manier mee om te gaan. Je kan deze nadien in première afspelen op je groot feest.

Hoe kan je toch nog extra van deze dag (na)genieten?
Hier alvast een paar leuke tips:

  1. Organiseer een drive-in micro feestje. Ga op een bankje zitten, laat de ‘gasten’ met hun auto passeren. Ze kunnen een cadeautje droppen, een liedje zingen vanuit de auto of jullie gewoon feliciteren. Denk er wel aan dat je geen verkeer hindert. Stuur een berichtje met de datum, plaats en het uur naar je vrienden.
  2. Maak een liefdestour met je man. Laat de gasten je een berichtje sturen op welke plek jullie je verrassing kunnen ophalen. Een taart, drank, een hapje,.. Heel spannend en origineel!
  3. Doe een Zoom-meeting bij je thuis met je gasten, geef een speech en klink samen!

Ideeën genoeg!

We bekijken het toch ook een beetje positief. Bruidsmeisjes, je kan je jurk ook wel 2 keer dragen: de dag van het huwelijk en de dag van het toekomstig feest😜

Zoek je leuke betaalbare jurken voor je bruidsmeisjes? Wij zijn er alvast klaar voor! In ons ruim assortiment jurken is er zeker eentje die je geweldig zal staan!

Boek je privéshopping

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk dat je bij ons komt shoppen!

Vul hieronder je e-mail adres in om je winkelmandje te bewaren. Zo ben je zeker dat je je favoriete items nog terugvindt als je onze website zou verlaten.

Cookie Consent with Real Cookie Banner