Groot nieuws! Wegens verbeteringswerken tijdelijk gesloten van 31 december 2022 tot februari 2023

Groot nieuws!
We verfraaien onze winkel de komende maanden

We gingen in 2018 eens een klein winkeltje beginnen met feestjurken aan betaalbare prijzen. Het heeft ons heel veel werk en tijd gekost om te staan waar we nu staan: aankopen in Londen, Parijs en Düsseldorf. Elk kleedje stomen en prijzen zodat het er perfect uitziet in de rekken.
De voldoening was enorm toen de klanten dit voorjaar massaal naar onze winkel kwamen. Intussen hebben we een groot klantenbestand opgebouwd.

Momenteel zijn we gesloten wegens verbeteringswerken op huisnummer 101 (bruidsmeisjesjurken, avondjurken) zodat de wachtrijen die er dit voorjaar waren, verminderen. We gaan vooral voor meer paskamers en een andere indeling. We steken zelf graag de handen uit de mouwen, daardoor duurt dit iets langer.

TIP: Heb je dringend een jurk nodig die je zag op de website en wil je hem toch passen? Klik de juiste maat aan (of 2 maten), bestel en klik afhalen in de winkel. We zorgen ervoor dat deze jurk de volgende dag beschikbaar is voor jou in onze pop up, Bergstraat 81, Heist op den Berg. Je kan hem thuis passen of in de winkel. Is het niet wat je zocht? We betalen hem gewoon terug.

Je kan je jurken en jumpsuits uiteraard wel online shoppen zonder verzendkosten (tot heropening)

Ben je bruidsmeisje, bruid of gast of heb je een galabal? Geen probleem, je kan best even wachten voor de volledige collectie te bewonderen bij de heropening van onze nieuwe winkel. Je hoeft geen afspraak te maken. Houd je niet van drukte? De meeste rustigste dag is dinsdag en donderdag. Je kan onze jurken direct meenemen. 

Heb je een dringende vraag? Aarzel niet om met ons contact op te nemen.

We houden jullie hier op de hoogte wanneer we klaar zijn om jullie terug te ontvangen. Voorlopige schatting heropening 18/2

Schrijf jezelf in voor onze nieuwsbrief of volg ons op facebook zodat u meteen op de hoogte bent van onze openingsdatum.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.