De zoektocht naar de perfecte bruidsmeisjes jurken

Gefeliciteerd, je bent gevraagd als bruidsmeisje! Wat een eer!
Bij Zoë & Zita geven we graag tips bij de zoektocht naar de perfecte bruidsmeisjes jurk.

Als bruid wil je natuurlijk dat je bruidsmeisjes goed bij je eigen jurk passen. Laat daarom de bruid een selectie van haar favoriete jurken maken. De bruidsmeisjes kunnen nadien aangeven welke jurk hun voorkeur heeft. Weet je intussen de wensen van de bruid: Kleur, lang of kort, stijl? Dan start nu je zoektocht.

Allemaal dezelfde bruidsmeisjes jurk?

Elk meisje moet zich vooral goed voelen in haar jurk. De ene heeft ronde vormen, de andere is smal. Soms is het mogelijk om voor elk bruidsmeisje dezelfde jurk te kiezen. Maar je kan perfect verschillende bruidsmeisjes jurken combineren.
Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • 2 kleuren mixen.
  • Jurken in dezelfde stijl en dezelfde kleur met elk verschillende accessoires. Kies wel een kleur die voor iedereen flatteert.
  • Verschillende pasteltinten.
  • Jurken in dezelfde stijl maar in verschillende kleuren.
  • Een bepaalde kleur in lang en kort.

Als je dezelfde jurken wilt maar toch net met een klein verschil dan is een “multiway” bruidsmeisjesjurk de perfecte keus. Deze jurk kan je op verschillende manieren dragen. Je kunt de bandjes in de nek knopen, je kunt ze draaien, kruisen, vlechten of rond de taille wikkelen. Er zijn heel veel leuke filmpjes te vinden om inspiratie op te doen. Momenteel hebben we zacht groen, roze, jeansblauw, marine en bordeaux in ons assortiment.

Witte bruidsmeisjes jurken

Witte jurken mogen alleen als de bruid dit zelf heeft beslist. Witte bruidsmeisjesjurken zijn tegenwoordig helemaal trendy, maar het kán de aandacht wegnemen van de bruid. Indien de bruid kiest voor te trouwen in een pastel tint dan zijn witte bruidsmeisjes jurken juist heel mooi.

Bruidsmeisjes jurken moet je passen

Bruidsmeisjes nemen best hun tijd nemen om de bruidsmeisjesjurken te passen. We kunnen jullie optimaal helpen zoeken naar jullie favoriete jurk. Misschien is daarom onze privéshopping iets voor jullie? Dit kan vanaf 4 personen. Prik tijdig een datum.

Of stuur een mailtje, omschrijf je favoriete kleur en stijl. We proberen rekening te houden tijdens onze aankopen met de wensen van onze klanten: maten, kleur, stijl. Ons doel is uiteraard onze klanten blij maken, daar doen we het voor!

Bij Zoë & Zita komen er maandelijks nieuwe leveringen.
Onze curvy chicks kunnen ook stralen tijdens de bruiloft!
Er zijn in onze winkel feestjurken tot maatje 50.

Betaalbare bruidsmeisjesjurken

Over het algemeen betalen de bruidsmeisjes hun jurk zelf. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat de prijzen van de bruidsmeisjesjurken binnen ieders budget vallen. Het is daarom verstandig om samen op pad te gaan.

Bij Zoë & Zita scoor je bruidsmeisjesjurken die origineel en betaalbaar zijn.
Op onze website vind je het aanbod van onze uitgebreide collectie bruidsmeisjesjurken.

Een bruidsmeisjesjurk kom je best passen

Online bestellen is niet zo direct een goede oplossing. Iedereen heeft een ander figuur in die ene jurk. Je bruidsmeisjesjurk is meestal altijd te lang. De jurk is gemaakt op een lang model. Deze moet je door een retoucheuse laten verkorten. Vergeet vooral je schoenen niet mee te nemen naar de retoucheuse.

Je komt dus best onze uitgebreide collectie ontdekken in onze boetiek.
Kom je op zaterdag? Hou er wel rekening mee dat het drukker kan zijn dan op weekdagen.

Straal en vier feest maar geniet het allermeest!
PS: Een leuke foto achteraf maakt het voor ons compleet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Leuk dat je bij ons komt shoppen!

Vul hieronder je e-mail adres in om je winkelmandje te bewaren. Zo ben je zeker dat je je favoriete items nog terugvindt als je onze website zou verlaten.

Cookie Consent with Real Cookie Banner